Молитовне життя
Молитовна зустріч,
2-ий понеділок кожного місяця, храм Петра і Павла
Волонтерське життя
Волонтерське життя
Спортивне життя
Спортивне життя
Чемпіонат з міні-футболу серед інтернатів, відкриття з 30 вересня
Таборове життя
Таборове життя
Соціальне життя
Соціальне життя

Насичені дні у “КАЗАНКУ”

Це були два насичених тижні КАЗАНКА, впродовж якого діти відкрили для себе новинки у приготуванні таких вже звичних страв та пізнали нові знання.

11 грудня 2018 року учасники казанка завітали на відкриту кухню Компанії “Грилекс”, за адресом вул. Княгині Ольги, 96. Директор компанії, Олександр, провів майстер-клас по приготуванню свинини на грилі. Розказав різні секрети, поділився своїми уміннями. До процесу приготування залучав дітей. Також попри м’ясо, показав юним кулінарам, як зробити салат з овочів запечених на грилі. Майстер-клас завершився дегустуванням приготовлених страв. Фото з майстер-класу тут.

КОМПАНІЯ «ГРІЛЕКС» — офіційний дистрибютор в Україні грилів та барбекю брендів CHAR-BROIL, SABER, FIREMAGIC, DANCOOK, GUT GAS, LOOFTLIGHTER.

13 грудня на запрошення Ореста Степаняка, співзасновник HoReCa SHOW Lviv, CEO у Buon Gusto – Бон Густо та CEO у Торговий дім “С-Проф”, учні школи “КАЗАНОК”, Винниківської санаторної школи-інтернат та Ставропігійського ВПУ взяли участь у майстер-класі, який відбувся у Торговому домі «С-проф». Кухарі Максим Максимов та Богдан Венгер допомогли дітворі спробувати себе у ролі справжніх шеф-кухарів на професійній кухні та приготували бургери, салати, пасту та чізкейк. Після чого спробували власноруч приготовлені страви. А на завершення на усіх чекали солодкі подарунки. Фото тут.

Trading House «S-PROF» – провідний спеціаліст в забезпеченні та сервісі професійного обладнання для ресторанів та готелів.

18 грудня Іван Янчишин директора ​фестивалю HoReCaSHOW Lviv 2018 разом з учасниками дитячої школи “КАЗАНОК”  підбивали підсумки по пройдені темі м’ясо, а особливо свинина. Згадували, що і як готували, з якими труднощами зустрічалися і що нового відкрили.

HoReCa Show Lviv – найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу. Фестиваль поєднує на одному майданчику міжнародний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, свято вуличної їжі та лекторій від досвідчених готельєрів і рестораторів. Окрім того, в рамках HoReCa Show Lviv відбудуться ярмарки вакансій для тих, хто шукає роботу чи працівників у готельній та ресторанній сфері, а також десятки майстер-класів і практикумів. Організатори дбають про те, щоб нові знання отримали і професійні кухарі, і аматори, і ресторатори, готельєри, керівники, адміністратори, лінійний персонал, а також маркетологи та HR-менеджери ресторанів та готелів. 

Пригадаємо, що завдячуючи організаторам наші вихованці дитячої кулінарної школи  цьогоріч прийняли участь в даному заході, побувши в якості шеф-кухарів та представивши продукцію “КАЗАНКА”.

20 грудня майстер-клас відбувся на кухні Ліцею “Просвіта”, який проводив колектив Адвокатського об’єднання “Бачинський та партнери”. Усі разом приготували святковий салат Олів’є. За спілкуванням всі поласували салатом.

Наступний тиждень буде сюрпризом від дітей для організаторів Дитячої кулінарної школи “Казанок”. А який сюрприз дізнаєтесь уже у вівторок.

Медіа-Центр ЦОС

Дізнавайтесь про нові статті по Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *