Молитовне життя
Молитовна зустріч,
2-ий понеділок кожного місяця, храм Петра і Павла
Волонтерське життя
Волонтерське життя
Спортивне життя
Спортивне життя
Чемпіонат з міні-футболу серед інтернатів, відкриття з 30 вересня
Таборове життя
Таборове життя
Соціальне життя
Соціальне життя

Молитовне життя

“Я переконаний, що Біблія – це найкращий дарунок Бога людині.
Все найкраще від Спасителя світу дається нам через цю книгу”
(Авраам Лінкольн)

“Центр Опіки Сиріт” Львівської архиєпархії Української греко-католицької церкви від самого заснування є організацією релігійного спрямування. Одним з основних векторів праці зі сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, є їхнє духовне виховання.

Наша душпастирська праця полягає перш за все у спільній молитві – МИ МОЛИМОСЯ ЗА ДІТЕЙ ТА РАЗОМ З ДІТЬМИ. Навчаємо вихованців шкіл-інтернатів християнських принципів, починаючи від елементарного (наприклад, як вести себе під час Божественної Літургії), допомагаємо брати участь у Тайні Святої Сповіді та Святого Причастя та, що найголовніше, налагодити ОСОБИСТІ стосунки з Богом. Для найменших сиріток шукаємо людей, які б стали їм хресними батьками.

Щороку проводимо День молитви за сиріт – 11 листопада. В час Великого Посту ходимо у Хресну Дорогу. Їздимо з дітьми та їхніми опікунами в прощі та здійснюємо паломництво по святим місцям Львівщини.

При “Центрі Опіки Сиріт” діє дитячий церковний хор “Ангелятка” – він співає Літургію у Гарнізонному храмі Петра і Павла щонеділі о 13.00.

Хочемо, щоб Добро проростало у юних серцях дітей-сиріт та тих, хто позбавлений батьківського піклування, паростком любові до Бога та ближнього.

Також на нашому сайті є рубрика “Прохання про молитву”, де будь-хто може залишити своє прохання про молитву – і наші отці-капелани радо помоляться у Вашому намірі!

Відповідальні волонтери за цей напрям – Оля Клак, Анна Гутей, Христина Шніцар.

7 коментарі(-ів) на “Молитовне життя

  1. […] Молитовний відділ Центру Опіки Сиріт у грудні молитиметься за мир і спокій в Україні. […]

  2. […] Молитовний відділ Центру Опіки Сиріт у січні молитиметься […]

  3. […] Отець Тарас, який відповідальний за молитовний відділ ЦОС, разом з Олею Клак, просили подавати прохання про молитву або в письмовому виді, або писати на сторінку нашого сайту “Ми помолимось”. Також вони приймають бажання щодо “молитовного дня” (Нагадуємо, кожен 2-ий понеділок місяця є молитовним. […]

  4. […] Молитовний відділ Центру Опіки Сиріт у січні молитиметься: […]

  5. […] Нагадаємо, що кожного місяця капелани, волонтери та діти моляться у певних наміреннях. Ініціатором молитви є молитовний відділ Центру Опіки Сиріт. […]

  6. Марія сказав:

    Слава Ісусу Христу!
    Дорогі брати і сестри! Дуже хочу Вас попросити молитися за рабу Божу Марію, тому що дуже важка ситуація в житті: уже 18 років злі люди псують життя, здоров’я через ворожбу. Я ходжу до церкви і прошу Бога про захист від них, бо по-іншому не вмію, але зло надто сильне. Я постійно хворію, не можу знайти роботи, маю матеріальні труднощі, не маю сім’ї. Вони домагаються довести мене до самогубства, але я не хочу робити такий великий гріх. Тому прошу про молитовну підтримку на довгий термін – на рік. – Дуже Вам дякую.

    – за Марію: за здоров’я, Боже благословення, Божу дорогу, Божий захист; душевний спокій;
    – за захист від ворогів: видимих і невидимих; щоб Галина та її спільники перестали чарувати Марії навіки; щоб злі люди обминали Марію і навернулися до Бога;
    – за добру викладацьку і наукову роботу, хорошу посаду і покращення матеріального становища для Марії, щоб Марія віддала швидко всі борги банкам;
    – за хорошу авторську журналістську програму; успіх у справах і виданнях книжок; за успіх в акторській роботі;
    – за те, щоб Марія помирилася з Володимиром: за добре ставлення Володимира до Марії; щоб дав добру посаду, викладацьку роботу, видав її книги;
    – за добре ставлення до Марії людей на роботі, родичів, брата, батька; добрих щирих друзів для Марії; доброї свекрухи;
    – за власне житло у Львові і успіх у справах;
    – за добру хорошу пару для Марії і щасливий Божий шлюб довіку та добрих дітей;
    – за велике покликання публічної людини; щоб Марія робила добрі справи в житті;
    – за добрі стосунки в родині, здоровя Степана та Василя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *