Молитовне життя
Молитовна зустріч,
2-ий понеділок кожного місяця, храм Петра і Павла
Волонтерське життя
Волонтерське життя
Спортивне життя
Спортивне життя
Чемпіонат з міні-футболу серед інтернатів, відкриття з 30 вересня
Таборове життя
Таборове життя
Соціальне життя
Соціальне життя

“КАЗАНОК” завершив курс по відділу м’ясо

12 лютого 2019 року своїми уміннями і навичками ділився ще один вихованець кулінарного гуртка “КАЗАНКА”, Роман Туз.

Роман навчається в Львівській загальноосвітній санаторній школі-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.І.Антонича у 10 класі. Розпочав навчання в гуртку з вересня 2018 року. Проявив себе дуже здібним і вправним учнем. В листопаді 2018 році брав участь в HoReCaShow Lviv, де працював з м’ясом та брав участь у приготуванні десерту, що успішно йому вийшло. На даний час він пробує свої сили на кухні Buon Gusto, вправляючись у випіканні піци.

У вівторок Роман, на кухні Ліцею “Просвіта”, ділився рецептом приготування м’ясної страви: “Філе міньйон під шпинатно-вершковою подушечкою”. Розказав усім учасникам тонкощі приготування яловичини. На майстер-класі юний шеф-кухар був вчителем і порадником для молодших друзів.

“Мені сподобалося готувати з дітьми в очах яких ти бачиш інтерес до цього. Діти чемно виконували всі мої вимоги. Я б хотів ще раз приготувати з дітьми. Для мене це теж новий досвід. Бажаю “Казанку”, ще більше розвитку та нових шеф-кухарів” – подівся враженнями Роман Туз.

У четвер, 14 лютого, учасники “Казанка” пізнавали усі тонкощі яловичини. Майстер-клас провів незмінний вчитель та друг Іван Янчишин, засновник HoReCaShow Lviv на професійній кухні ресторану Buon Gusto. Дітвора дізналася багата нового та цікавого, підбили підсумки з попередніх лекцій та практик. Побачили та скуштували  приготовлене м’ясо, яке мало витримку понад місяць часу. Також учасники побачили увесь процес кулінарії під час відвідування гостями закладу.

Фото з майстер-класу на сторінці Дитячої кулінарної школи “КАЗАНОК” у facebook.com

Щиро вдячні Івану Янчишину та Оресту Степаняку, співзасновнику HoReCa SHOW Lviv, CEO у Buon Gusto – Бон Густо та CEO у Торговий дім “С-Проф” за співпрацю та бажання творити спільно проект, який відкриває дітворі великі можливості у майбутньому виборі їхньої подальшої професії

Медіа-Центр ЦОС

Дізнавайтесь про нові статті по Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *