Молитовне життя
Молитовна зустріч,
2-ий понеділок кожного місяця, храм Петра і Павла
Волонтерське життя
Волонтерське життя
Спортивне життя
Спортивне життя
Чемпіонат з міні-футболу серед інтернатів, відкриття з 30 вересня
Таборове життя
Таборове життя
Соціальне життя
Соціальне життя

“КАЗАНОК” розпочав вивчення усіх тонкощів м’яса

З 27 листопада “КАЗАНОК” розпочав блокове навчання. Метою якого є пізнати, якомога глибше той чи інший блок (м’ясо, море продукти, кондитерія, холодний цех, та ін.) як теоретично, так і практично.

Перший блок – це м’ясо. Учасники школи, уже мали нагоду почути загальну інформацію, які є види м’яса, як можна його приготувати, як його вибирати, які країни вживають даний продукт та багато іншого цікавого. Сьогодні, 4 грудня, детальніше розглядали курятину, а у четвер, 6 грудня усі матимуть нагоду попрактикуватися на даній птиці: розрізати, маринувати та приготувати різних страв з неї.

Даний блок веде для дітей Іван Янчишин, директор фестивалю HoReCa Show Lviv. З Іваном, дітвора уже знайома, оскільки брала участь у даному заході, презентуючи Дитяку кулінарну школу своїми власноруч приготовленими зимовими закрутками та взявши участь у майстер-класах з провідними шеф-кухарями, піцейолами та кондитерами.

Медіа-Центр ЦОС

Дізнавайтесь про нові статті по Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *